Wanneer we kijken naar de batterij van de Samsung Galaxy K Zoom, kunnen we rustig concluderen dat deze behoort tot de top van de smartphone markt. De levensduur is namelijk superieur. Met name wanneer je het toestel gebruikt als telefoon en het surfen op internet, kun je gerust een aantal dagen doen met een opgeladen batterij. Meer informatie vind je op http://www.samsungkzoom.nl

Een test waarin er een HD video op de Galaxy K Zoom wordt gekeken van 90 minuten, brengt de accu terug van 100% naar 88%. De Galaxy S5 heeft bij dezelfde test nog maar 84% accu over. Hetzelfde geldt voor de iPhone 5s. De HTC One M8 heeft zelfs nog maar 77% accu over. Dit zegt voldoende over de kracht van de batterij van de Samsung Galaxy K Zoom, terwijl de batterij beschikt over een middenklasse 2430mAh batterij.

Wanneer je echter de camera en flits veelvuldig gebruikt, zal je merken dat de batterij veel meer nodig heeft. Dit komt voornamelijk door de ontzettend krachtige camera die de Galaxy K Zoom aan boord heeft. Wanneer je een uur gebruik maakt van de foto functie op het toestel, zal een volle batterij tot 78% verbruiken. Wanneer je dit vermenigvuldigd met 5, zal je pas in de problemen komen met je batterij. Dit zal in de praktijk niet veel voorkomen, maar het feit is dat de camera een grote batterij verbruiker is.

De Samsung Galaxy K Zoom is één van de nieuwste toestellen van Samsung en is interessant door zijn ontzettend krachtige en indrukwekkende camera, met 10x optische zoom! Wil je de Galaxy K Zoom kopen, dan kun je terecht bij alle Nederlandse telecom providers.