Als je geliefde telefoon kapot is dan is dat toch wel even schrikken. Van te voren weet je niet of het probleem kan worden opgelost, hoe lang dit zal duren en wat het kost. Het liefst wil je dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Hieronder lees je over de mogelijke problemen die met een Samsung reparatie kunnen worden verholpen.

Een snelle en deskundige Samsung reparatie

De meeste professionele reparaties duren niet lang. Meestal duurt een reparatie tussen de 30 minuten en een uurtje, en is je Samsung telefoon gerepareerd terwijl je wacht.

Mogelijke redenen voor een Samsung reparatie

Scherm gebroken: Als een toestel valt of stoot is het scherm vaak het eerste dat breekt. Een scherm vervangen kan tegenwoordig redelijk snel en zeer effectief. Jouw toestel ziet er na de Samsung reparatie weer uit als nieuw.
Laadconnector kapot: Wanneer de laadconnector kapot is dan kan het toestel niet meer opladen. Tot de reparatie is uitgevoerd is het handig om het toestel uit te zetten, zodat deze niet te diep zal ontladen.
Simkaarthouder gebroken: Wanneer de simkaarthouder is gebroken kan de telefoon tijdelijk niet meer worden gebruikt om te bellen of een andere abonnementsdienst uit te voeren. Een nieuwe simkaarthouder is binnen een paar seconden geplaatst, waardoor je snel weer verder kunt.
Achterkant beschadigd: Een achterkant die is gebroken of beschadigd kan snel worden vervangen, zodat het binnenwerk beschermd blijft.
Cameralens defect: Zelfs een defecte cameralens kan worden gerepareerd. Dus is het snel weer tijd voor een selfie.
Accu defect: Een defecte accu kan worden vervangen, zodat de telefoon nog een hele lange tijd mee kan gaan.

Claim de kosten bij je verzekeraar

Is je toestel verzekerd? Zo ja, dan kun je de kosten van de reparatie vaak claimen bij je verzekeraar. Hiervoor moet je de bon goed bewaren.