Iedereen heeft thuis wel een kast met daarin vergeten spullen, waaronder die telefoon waar je eerst zo dolgelukkig mee was. Af en toe kom je die telefoon wel eens tegen en vraag je jezelf af waarom je deze in hemelsnaam gekocht hebt. Waarom deze telefoon bewaren als je die oude telefoon ook kunt verkopen? Het verkopen van je oude telefoon gaat tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Geen gedoe met zelf online zetten, maar opsturen en je hebt je telefoon verkocht!

Hoe werkt het?
Je kunt op marktplaats of Facebook een bericht plaatsen waarin je die telefoon helemaal de hemel in prijst. Als je geluk hebt zijn er een paar mensen die reageren, maar als ze de telefoon dan uiteindelijk in het echt zien willen ze er niet meer dan een paar euro’s voor geven. Waarom zo moeilijk doen? Je kunt ook je telefoon in een envelop stoppen en opsturen, waarbij je altijd een eerlijke prijs krijgt voor je mobiel. Dus in plaats van je telefoon nog meer stof te laten verzamelen kun je beter vandaag nog je telefoon verkopen en je portemonnee weer blij maken met extra geld.

Waarom je telefoon verkopen?
Hoewel je misschien enige emotionele waarde hebt aan je telefoon, of juist helemaal niet, je telefoon bevat voor andere nog veel materiële waarde. Jij ziet het misschien niet, maar in je telefoon zitten verschillende elektronische onderdelen die voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. Sommige telefoons worden dus gebruikt voor onderdelen, de telefoon zelf is misschien niet veel waard maar de onderdelen kunnen voor anderen van groot belang zijn. Misschien is je oude telefoon wel geschikt voor de markt, dan komt deze terecht bij iemand die niet de nieuwste Samsung of iPhone wil, maar alleen willen bellen en smsen. Wat er ook gebeurt, je telefoon verkopen is voor iedereen winstgevend!